Skip to the content

Image Gallery

Our restaurant was renovated in 2016, transforming the space into a light-filled yet cosy space. We are proud of the look and feel of our restaurant - take a look for yourselves!

Chez Nous Bistro front exterior
Chez Nous Bistro front exterior
Exterior side Chez Nous Bistro
Exterior side Chez Nous Bistro
Chez Nous Bistro interior toward rear
Chez Nous Bistro interior toward rear
Chez Nous Bistro interior towards front
Chez Nous Bistro interior towards front
Chez Nous Bistro interior side booth with leather
Chez Nous Bistro interior side booth with leather
'Library' wallpaper at Chez Nous Bistro
'Library' wallpaper at Chez Nous Bistro
Chez Nous Bistro interior detail
Chez Nous Bistro interior detail
Chez Nous Bistro interior detail
Chez Nous Bistro interior detail
Chez Nous Bistro window detail
Chez Nous Bistro window detail
Chez Nous Bistro interior detail
Chez Nous Bistro interior detail
Chez Nous Bistro interior detail
Chez Nous Bistro interior detail
Chez Nous Bistro interior detail
Chez Nous Bistro interior detail
Chez Nous Bistro interior detail
Chez Nous Bistro interior detail
Chez Nous Bistro Bar
Chez Nous Bistro Bar